João Félixin ja muiden portugalilaisten EM-turnaus päättyi sunnuntaina, kun Belgia voitti yhden neljännesvälierien odotetuimmista taistoista maalein 1-0. Portugali laukoi kiihkeässä ottelussa 27 kertaa ja haki hanakasti maalia, mutta sai taipua Thorgan Hazardin maalilla.

Manchester Unitedin legenda Roy Keane ei lämmennyt João Félixin peliesitykselle, vaan arvosteli Atlético Madridin pelaajaa värikkääseen tapaansa.

– Se poika on petturi. Hänen maansa tarvitsi häntä. Hänet vaihdettiin sisään ja hänen pitää ampua maalia kohti. Paljonko hänestä maksettiin… sata miljoonaako? Jos minä olisin Cristiano Ronaldo, etsisin hänet pukukopissa käsiini, Keane jyrisi ITV:n studiossa.

ESPN FC

@ESPNFC
Roy Keane had some strong words for Joao Felix today against Belgium 🤭

21-vuotiaalle João Félixille ei jäänyt EM-kisoista paljon muisteltavaa. Hän pelasi ainoastaan sunnuntaisessa Belgia-ottelussa tullen kentälle 55. minuutilla.

Atlético Madrid maksoi portugalilaisesta vuonna 2019 kaikkiaan 126 miljoonan euron siirtosumman. Sen myötä João Félix on maailmanhistorian neljänneksi kallein jalkapalloilija.