Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Leandro Paredes on saanut pelata urallaan joidenkin jalkapallon kautta aikain suurimpien tähtien kanssa.

Tällä hetkellä hän on Argentiinan maajoukkueen kanssa Copa Américassa, jossa hänen joukkuekaverinaan pelaa Barcelonan kapteeni Lionel Messi. Seuratasolla Paredes taas jakaa pukuhuoneen brasilialaistähti Neymarin kanssa.

Paredes myönsi Mundo Deportivon haastattelussa, että aluksi hän hermoili isojen starojen seurassa.

– Se on vaikeaa ennen kuin liittyy joukkueeseen.

– Sitä rupee ajattelemaan, millaisia he ovat, miten he ottavat minut vastaan, miten he kohtelevat minua. Minä olin onnekas, sillä he molemmat ovat kohdelleet minua parhaalla mahdollisella tavalla. He saavat oloni mukavaksi ja minulla on hyvä suhde kumpaankin.

Messi ja Neymar ovat joukkueidensa kiistattomat ykköstähdet, mutta Paredes sanoo oppineensa, ettei pelin tarvitse aina kulkea heidän kauttaan.

– Kun pelasimme useita pelejä Rodrigo De Paulin kanssa, ymmärsimme, ettei meidän ole pakko etsiä pallollisena Leoa, vaan meidän kannattaa syöttää hänelle, kun hän voi hyötyä siitä.

– Vaikka hänen läsnäolonsa johtaa siihen, että hänelle halutaan syöttää pallo, se ei ole aina paras vaihtoehto. Myös hänen on oltava älykäs siinä mielessä.

Paredes on pelannut säännöllisesti Messin kanssa jo reilun parin vuoden ajan, mutta Barça-kipparin taituruus yllättää hänet yhä välillä.

– Yllättävintöä Leossa on se, että välillä hän selviytyy ulos tiloista, kun me muut ajattelemme jo, että meidän on lähdettävä juoksemaan alaspäin. Välillä sitä ajattelee: ”Hän menettää pallon, hän menettää sen”… ja sitten hän ei menetäkään sitä. Se on uskomatonta.