Real Madridin valinta Zinédine Zidanen seuraajaksi joukkueen valmentajana oli hyvin mielenkiintoinen, kun tänään torstaina 62 vuotta täyttänyt Carlo Ancelotti palasi seuraan kuuden vuoden poissaolon jälkeen. Italialainen valmensi Real Madridia vuosina 2013-2015 voittaen kausista ensimmäisellä Mestarien liigan.

Ancelottin kakkosvalmentajaa ei ole kuitenkaan vielä nimetty, sillä päävalmentajan ja seuran kannat eroavat toisistaan. ”Carletto” haluaisi tehtävään oman poikansa, 31-vuotiaan Davide Ancelottin, joka on toiminut isänsä tiimissä kakkosvalmentajana jo Napolissa, Bayern Münchenissä ja Evertonissa.

Real Madrid puolestaan toivoo, että paikan kakkosvalmentajana ottaisi joko Real Madridin edustusjoukkueessa seitsemän kauden ajan pelannut entinen huippupuolustaja Álvaro Arbeloa tai todellinen seuralegenda Raúl. Valmentajan kantaa molempiin seuralegendoihin on jo tiedusteltu.

[readmore from=Ancelotti-Carlo]

Poikkiteloin Ancelotti ei halua välttämättä asettua. Oma poika Davide on kuitenkin työskennellyt hänen kanssaan jo ensimmäisestä Madridin pestistä lähtien, ja saanut koko ajan isältään lisää vastuuta. Palkittu italialainen ei haluaisi yhteistyön katkeavan nytkään.

Ancelottin taustaryhmään on tulossa muitakin italialaisia, muun muassa hänen luotettavan kuntovalmentajansa Giovanni Maurin poika Francesco Mauri.

Lähde: AS