Espanjan jalkapalloliitto tiedotti aiemmin maanantaina kutsuneensa Carlos Solerin, Rodrigo Morenon, Brais Méndezin ja Pablo Fornalsin harjoittelemaan maajoukkueen tiloihin.

Nelikko ei liity Espanjan EM-kisajoukkueeseen, vaan harjoittelee keskenään siltä varalta, jos Espanjan EM-kisajoukkueessa todetaan lisää koronavirustartuntoja. Sergio Busquets jätti maajoukkueleirityksen koronavirustartunnan vuoksi.

Jalkapalloliitto tiedotti maanantai-iltana kutsuneensa myös Raúl Albiolin harjoittelemaan edellä mainitun nelikon kanssa. Viisikko harjoittelee Espanjan jalkapalloliiton tiloissa, eivätkä majoitu samassa paikassa EM-kisajoukkueen kanssa mahdollisten tartuntojen vuoksi.

35-vuotias Albiol pelasi suorastaan loistavan kauden Villarrealin paidassa. Albiol on pelannut urallaan 56 A-maaottelua.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
🚨 OFICIAL | @R_Albiol se suma a los cuatro jugadores convocados para entrenar en la burbuja paralela de la @SeFutbol.

#SomosEspaña
#EURO2020