Fabián Ruiz on edustanut Napolia kolmen vuoden ajan.

Espanjan EM-kisajoukkueeseen valittu keskikenttäpelaaja on siitä huolimatta ollut jo muutaman vuoden ajan siirtohuhuissa. Fabián on yhdistetty siirtohuhuissa Atléticoon, Real Madridiin ja Barcelonaan.

25-vuotias keskikenttäpelaaja kuuluu Napolin ehdottomiin avainpelaajiin. Fabián kommentoi hiljattain Atlético-huhuja. Atlético haluaa tiettävästi hankkia Fabiánin, jos aiempaa pieneen rooliin jäänyt Saúl jättää seuran.

– On hienoa, että minut on yhdistetty Atléticon kaltaiseen suurseuraan. Se on kiitosta vuosien ajan hyvin tehdystä työstä, mutta nämä ovat näitä. Yhtenä päivänä sinut yhdistetään tiettyyn seuraan ja seuraavana päivänä toiseen, Fabián muistutti EFE:lle.

Fabián on kuitenkin onnellinen nykyisessä seurassaan, vaikka myöntää EM-kisojen merkkaavan paljon hänen tulevaisuutensa kannalta.

– Olen onnellinen Napolissa. Se on hieno kaupunki, joka muistuttaa paljon Sevillaa, koska ihmiset ovat hyvin perhekeskeisiä ja lämminhenkisiä, jotka seuraavat intohimoisesti jalkapalloa. Olen saanut sieltä hyviä ystäviä ja olen hyvin onnellinen Napolissa. Minulla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja nyt keskityn vain maajoukkueeseen, koska se on tärkeää tulevaisuuteni kannalta.

Lähde: MD, EFE