La Ligassa sijalle 13 sijoittunut Valencia kertoo kotisivuillaan palkanneensa joukkueensa uudeksi päävalmentajaksi José Bordalásin. 57-vuotiaan Bordalásin sopimus on kaksivuotinen, ja siihen sisältyy optio kolmannesta vuodesta.

Bordalás saapuu Valenciaan Getafesta, jota hän valmensi viimeisten viiden kauden ajan. Bordalás johdatti pienellä budjetilla operoivan seuran useammalla kaudella La Liga kärkisijojen tuntumaan, parhaimmillaan kaudella 2018-2019 viidenneksi ja eurokentille. Tuon kauden jälkeen hänet valittiin myös La Ligan parhaaksi valmentajaksi.

Viimeinen kausi oli Bordalásille ja Getafelle vaikeampi sillä seura sijoittui vasta 15:nneksi, ja sai taistella loppuun saakka sarjapaikastaan. Eroa putoamisviivaan tuli lopulta neljä pistettä.

Aiemmin Bordalás on valmentanut muun muassa Elcheä ja Alavésia, mutta La Liga -tasolla Valencia on hänelle vasta toinen seura.