Sevilla haki sunnuntai-iltana Valdebebasista tasapelipisteen, kun Real Madrid ja Sevilla päätyivät pistejakoon 2-2 -tasapelin myötä. Lue otteluraportti täältä.

Ivan Rakitic laukoi Sevillan toisen maalin rangaistuspotkusta vartti ennen päätösvihellystä.

Sevillalle vihellettiin rangaistuspotku, kun pallo osui kulmatilanteessa Éder Militãon käteen, josta se kimposi Real Madridille. Siitä syntyi vastahyökkäys, joka päättyi siihen, kun Bono kaatoi Karim Benzeman boksin sisällä. Real Madridin pelaajat vaativat siitä rangaistuspotkua, mutta Militãon käsi katsottiin VAR:lta ja pallo vietiin pilkulle.

Rakitic kommentoi tilannetta ottelun jälkeen lehdistölle.

[readmore from=Real-Madrid]

– Kentältä katsottuna minulle se oli selkeä pilkku. Toki voimme puhua siitä, mitä kaikki pitävät käsivirheenä. Jos pallo osuu käteen ja muuttaa sen vuoksi suuntaa, on kyseessä rangaistuspotku. Tällä kertaa hyödyimme siitä, mutta hiljattain emme, Rakitic totesi.

– Jos pallo muuttaa suuntaa, on kyseessä pilkku. On vaikea analysoida, osuiko pallo tahallaan käteen. Olemme kohdanneet tuomarivirheitä viimeisissä otteluissa, jotka eivät hyödyttäneet meitä.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui otti Rakiticin tapaan lyhyesti kantaa tapaukseen.

– Mielestäni se on selvä pilkku, kun tuomari viheltää sen. Tällä hetkellä fakta on se, etten voi vakuuttaa sinulle, mitkä käsivirheet ovat rangaistuspotkuja. Koimme samanlaisen tilanteen viime viikolla, eikä meille vihelletty siitä rangaistuspotkua.