Paris Saint-Germainin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Nasser Al-Khelaifi on henkilökohtaisesti pyytänyt Barcelonaa jättämään Neymarin rauhaan, kertoo Catalunya Ràdio.

Barcelonan uusi puheenjohtaja Joan Laporta haluaisi tiettävästi tuoda Neymarin, 29, takaisin Kataloniaan, mutta Al-Khelaifi toivoi, ettei Barcelona häiritsisi brassitähteä.

[readmore from=Neymar]

PSG koittaa parhaillaan itse solmia Neymarin kanssa jatkosopimusta. Hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta sopimusta synny. Neymar on kevään mittaan toistellut olevansa onnellinen Pariisissa, mutta PSG ei ole vielä tiedottanut jatkosopimuksesta mitään.

Catalunya Ràdion mukaan PSG:n vastahakoisuus ei ole estänyt Barcelonaa tavoittelemasta Neymaria. Barcelona uskoo, että se voisi saada Neymarin puolet halvemmalla kuin millä se myi hänet neljä vuotta sitten, kun hän siirtyi PSG:hen 222 miljoonalla eurolla. Syynä tähän on pelaajan ikä ja juurikin hänen sopimustilanteensa. PSG:n on käytännössä pakko myydä Neymar tulevana kesänä, jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta. Ilmaiseksi pariisilaiset eivät halua häntä menettää.

Neymar edusti Barcelonaa vuosina 2013-2017 kaikkiaan 186 ottelussa tehden niissä yhteensä 105 maalia ja syöttäen 76.