Atlético ja Eibar iskivät sunnuntaina yhteen Metropolitanolla.

Atlético voitti ottelun maalein 5-0 ja kasvatti sarjajohtonsa neljään pisteeseen. Real Madrid pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntai-iltana kohtaamalla Getafen Coliseumilla.

Kahdessa edellisessä ottelussaan pisteitä menettänyt Atlético lähti otteluun varsin aneemisesti ja Eibar olikin niskan päällä ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sen jälkeen Diego Simeonen miehistö otti hallinnan itselleen.

Viime aikoina huomattavasti kritiikkiä saanut Ángel Correa viimeisteli kaksi maalia minuutin sisään avausjakson loppuhetkillä. Aluksi Correa siirsi Atléticon johtoon maalin edustalta ja hetkeä myöhemmin tarkka laukaus löysi tiensä takakulmaan.

Atlético jatkoi maalitehtailuaan toisen jakson alussa. Saúl syötti Yannick Carrascon läpiajoon, joka ohitti Eibar-vahti Marko Dmitrovicin ja siirsi pallon tyhjään maaliin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Marcos Llorente iski Atléticon neljännen ja 68. minuutilla viidennen. Llorente on tehnyt tällä kaudella peräti 11 maalia La Ligassa.

Atléticon kausi jatkuu torstaina, kun Huesca vierailee Metropolitanolla.

José Luis Mendilibarin Eibar taistelee putoamista vastaan. Eibar on sarjataulukossa viimeisenä ja putoamisviivan parempi puoli on karannut neljän pisteen päähän.