Lionel Messin tulevaisuus Camp Noulla on yhä täysin auki.

Messin, 33, sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu 30. kesäkuuta, eikä hän ole vielä tehnyt virallista päätöstä ensi kauden seurastaan.

Barcelonan maalivahtilegenda ja entinen seurajohtaja Andoni Zubizarreta luottaa kuitenkin siihen, että argentiinalaistähti on jo jossain määrin päättänyt, aikooko hän solmia vielä yhden jatkosopimuksen Blaugranan kanssa.

– Barcelonan presidentti Joan Laporta on jo sanonut, että hän tekee kaiken mahdollisen saadakseen Messin jäämään, kertoi Zubizarreta Catalunya Radiolle.

– Jos hän päättää lopulta jäädä, olisi se tietysti loistava asia. Jos ei, niin sitten meidän on vain jatkettava pelaamista ilman häntä.

– Jos hän päättäisi lähteä – vaikka monet ovat ehdottaneet hänen pelinumeronsa jäädyttämistä – on jonkun muun pelattava kymppipaidalla Barcelonan akatemiassa. Elämä jatkuu.

– Kun ihminen prosessoi, ja päätöksenteko vie aikaa, vaikuttavat sen aikana tapahtuvat asiat lopputulokseen. Näillä tekijöillä on väliä, mutta uskon, että Messi on enemmän tai vähemmän tehnyt päätöksensä.

Barcelona kohtaa Athletic Club Bilbaon lauantain Copa del Reyn loppuottelussa lauantai-iltana. Zubizarretan mukaan finaalin lopputulos voi jälleen vaikuttaa Messin päätökseen.

[readmore from=Barcelona]

– Cup-finaali on taas yksi tekijä, joka voi auttaa häntä päätöksenteossa. Mutta en usko sen olevan ratkaiseva, jatkoi Zubizarreta.

– Messi on veteraani ja meillä kaikilla on ollut päiviä, jolloin harkitsemme luovuttamista jalkapallon suhteen. Messi on kuitenkin aito jalkapalloilija sanan perinteisessä merkityksessä. Hän ei ole mikään markkinointituote.

– Hän on tarpeeksi vanha tietääkseen, että joskus voittaa ja joskus häviää. Pääasia on, että hän tuntee olonsa mukavaksi Barcassa.

LUE MYÖS: