Rivaldon mielestä Sergio Agüero voisi osoittautua ”todelliseksi huippukaappaukseksi”, jos Barcelona saisi Manchester Cityn jättävän argentiinalaiskärjen ilmaiseksi itselleen.

Brassilegendan mukaan 32-vuotias Agüero olisi sekä laadukas lisä Barcelonan miehistöön, että merkittävä tekijä seurajohdon tavoitteessa saada Lionel Messi jäämään.

– Agüero ilman siirtokorvausta olisi todellinen huippukaappaus Barcelonalta, totesi entinen Barcelona-peluri Betfairin haastattelussa.

– Agüerolla on hyvät välit Messin kanssa ja Luis Suárezin lähdön myötä hän astuisi todennäköisesti suoraan joukkueen avauskokoonpanoon.

– Hänen saapumisensa voisi auttaa myös seurapresidentti Joan Laportaa hänen yrityksessään saada Messi jäämään Barcelonaan.

Erling Braut Håland on ilmeisesti neuvotteluissa seuran kanssa, mutta hänestäkin olisi maksettava jättimäinen siirtokorvaus. Minusta Ronald Koemanin on vielä punnittava vaihtoehtojaan, varsinkin kun puhumme Agüeron tasoisesta pelaajasta.

[readmore from=Aguero-Sergio]

Hålandin hankinta maksaisi tiettävästi peräti 180 miljoonaa euroa. Barcelonaan on yhdistetty myös Lyonin hollantilaishyökkääjä Memphis Depayta, joka on Agüeron tavoin vapaa agentti kuluvan kauden jälkeen.

Marcan mukaan Barcelona on puolestaan tehnyt Tottenhamin keskushyökkääjä Harry Kanesta varavaihtoehtonsa Hålandille. Mundo Deportivo kertoo seuran tarkkailevan myös Internazionalen Romelu Lukakua ja Lautaro Martinezia sekä Benfican Darwin Nunezia.