Vain 16 vuoden ja 11 kuukauden ja 2 päivän ikäisenä, on uruguaylainen teinilupaus Nicolás Siri yksi jalkapallohistorian nuorimmista hattutempun tehneistä pelaajista ammattilaistasolla.

Siri pääsi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Danubion ykkösjoukkueen avaukseen Uruguayn pääsarjatasolla. Hän kruunasi tilaisuutensa maalilla, mutta paransi otteitaan entisestään heti seuraavassa pelissä.

Siri maalasi täydellisen hattutempun perjantai-iltana, kun hänen kliiniset otteensa maalin edessä kantoivat Danubion 5-1-voittoon Boston Riveria vastaan. Voit katsoa maalit alla olevalta videolta.

Follow @UruguayanHeroes

@UruguayHeroes
Nicolás Siri scored the perfect hattrick for Danubio today.

Good header ✅
Delicate chip with his left-foot ✅
Clean strike with his right-foot ✅

16-years-of-age. He is the real deal.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona on jo kiinnittänyt katseensa Siriin, saatuaan aiemmin vihiä hänen potentiaalistaan. Katalonialaisseura on kiinnostunut hankkimaan pelaajan itselleen, mutta kilpailua on todennäköisesti luvassa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Uruguayn jalkapalloliiton määräykset estävät Siriä lähtemästä seurasta ennen 18 vuoden ikää. Tämä ei kuitenkaan estä Barcelonaa valmistelemasta diiliä etukäteen, espanjalaislehti huomauttaa.

Barcelonalla on tiettävästi erinomaiset välit usean uruguaylaisseuran kanssa ja paljon tietoa maan nousevista tähdistä.

Ronald Koemanin avainsuunnitelmiin lukeutuva Ronald Araújo, 22, ja Gironassa nykyisin pelaava Santi Bueno, 22, ovat esimerkkejä seuran aiemmista uruguaylaiskaappauksista.