Huhut Sergio Agüeron liittymisestä Barcelonan ensi kauden joukkueeseen kiihtyvät kiihtymistään. Kesällä 33 vuotta täyttävän Agüeron sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kesällä, eikä hänestä tarvitse maksaa siirtokorvausta. AS:n mukaan Barcelonan uusi puheenjohtaja Joan Laporta on jo alustavasti sopinut Agüeron kanssa vuoteen 2023 ulottuvasta sopimuksesta.

Sekä Agüeron että Barcelonan kapteenin Lionel Messin kanssa Argentiinan maajoukkueessa pelannut Pablo Zabaleta, Manchester Cityn ikoni, on vakuuttunut siitä, että Agüeron värväys olisi Barcelonalta yksi tärkeimmistä keinoimmista yrittää vakuuttaa Messi jäämään seuraan. 36-vuotias Zabaleta kommentoi asiaa Forever Blue -podcastin haastattelussa.

– Barcelonassa oli vaalit, ja nyt seuralla on uusi puheenjohtaja. On selvää, että Joan Laporta haluaa vakuuttaa Messin jäämään, Zabaleta totesi.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Yksi tärkeimmistä syistä, joita Messille voi tarjota jäämisen puolesta, on värvätä Agüero, hänen paras ystävänsä.

Vaikka Messiä onkin huhuttu kiivaasti muun muassa Paris Saint-Germainiin, uskoo ja Zabaleta Barcelonan vievän kuitenkin Messin mielessä voiton.

– Jos minulta kysytään, mitä tulee tapahtumaan, niin minun on vaikea kuvitella Messiä jossain muualla kuin Barcelonassa. Me kaikki toivomme, että hän pelaa uransa loppuun siellä.

Lähde: AS