SER:n mukaan Barcelonan tuore puheenjohtaja Joan Laporta on kiinnostunut palkkaamaan Julian Nagelsmannin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi kuluvan kauden jälkeen.

Lue uutinen täältä.

RB Leipzigin päävalmentajana työskentelevä Nagelsmann otti kantaa Barcelona-huhuihin perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

Nagelsmannin mielestä on epäkunnioittavaa muille valmentajille, että hänen nimensä mainitaan mahdollisena korvaajaehdokkaana.

– Sopimukseni RB Leipzigin kanssa päättyy kesällä 2023. Tiedän, miten jalkapallobisnes toimii. Mediat ovat jo aiemmin sanoneet, miten olisin neuvotellut Tottenhamin ja Real Madridin kanssa, joilla on jo huippuvalmentajat. Ne uutiset eivät kiinnosta minua, Nagelsmann totesi.

– Olen täysin keskittynyt seuraavaan otteluumme. Mielestäni on epäkunnioittavaa, kun nimeni yhdistetään muun muassa Barcelonaan ja Bayern Müncheniin, joilla on jo valmiiksi sopimukset voimassa loistavien valmentajien kanssa. Ymmärrän, että kaikki huhut ovat median näkökulmasta kiinnostavia.

– Siitä huolimatta meidän työmme on valmistautua seuraaviin otteluihimme.