Atlético ja Real Madrid päätyivät 1-1 -tasapeliin sunnuntaina kauden toisessa Madridin derbyssä. Lue otteluraportti täältä.

Tasapelin myötä Real Madrid piti mestaruushaaveensa elossa.

Atlético johtaa La Ligaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan ja viiden pisteen erolla Real Madridiin. Lisäksi Atlético on pelannut yhden ottelun kaksikkoa vähemmän. Atlético pelaa rästiottelunsa ensi viikolla kohdatessaan Athleticin Metropolitanolla.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane tietää joukkueensa olevan edelleen mukana mestaruustaistelussa.

– Atlético oli avausjaksolla parempi ja me toisella. Loppujen lopuksi oli tärkeää pelata hyvä toinen jakso. Tavoitteemme on jatkaa tällä tavalla. Tiedämme, että sarjaa on vielä paljon jäljellä ja taistelemme siitä loppuun saakka. Asiat voivat muuttua nopeasti. Tiedämme, missä voimme parantaa, Zidane totesi.

Atléticolla oli etenkin toisen jakson alussa lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta Atlético ei kyennyt käyttämään niitä hyväkseen. Diego Simeone on tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

– Maalit ratkaisevat otteluita, emmekä voi tehdä sille mitään. Olen tyytyväinen joukkueen peliesitykseen. Pelasimme todella hyvin ja ottelu oli kontrollissamme melkein koko ajan. Tiesimme, ettei tästä ottelusta tule helppoa.

– Meillä oli useita maalipaikkoja, mutta Thibaut Courtois teki hienoja torjuntoja. Atlético oli rohkea ja dominoi ottelua koko avausjakson ja osan toisestakin jaksosta.