Atlético ja Real Madrid iskivät yhteen sunnuntaina Metropolitanolla kauden toisessa derbi madrileñossa. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

Atlético sai otteluun loistavan alun.

Niskan päällä ensimmäisellä jaksolla ollut Atlético siirtyi johtoon 15. minuutilla. Marcos Llorente väisti Nachon taklausyrityksen ja syötti Luis Suárezin nokikkain Thibaut Courtois’n kanssa, eikä uruguaylaiskärki epäonnistunut yrityksessään. Suárez iski ulkosyrjällään Atléticon johtoon.

Suárez on tehnyt tällä kaudella La Ligassa 17 maalia ja on sarjan maalipörssissä kakkosena. Leo Messi johtaa maalipörssiä 19 maalillaan.

Suárezin maalin lisäksi Atlético kykeni luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan, mutta viimeistely-yritykset jäivät onnettomiksi.

Jos Atléticon ensimmäisen jakson alku oli vakuuttava, voi samaa sanoa toisen jakson alusta. Suárezilla, Yannick Carrascolla ja Ángel Correalla oli huippupaikat maalintekoon, mutta kolmikko epäonnistui yrityksissään.

Karim Benzemalla oli loistopaikka tuoda vieraat tasoihin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Vinícius syötti Benzeman loistopaikkaan, mutta Jan Oblak venyi kahteen loistotorjuntaan pysäyttäessään Benzeman yritykset.

Benzema iski Real Madridin tasoituksen kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Casemiro syötti Benzemalle ja ranskalaiskärki iski pallon tyhjään maaliin. Benzemalle kyseessä oli uran kuudes derbymaali.