Sevilla koki keskiviikkoiltana valtavan pettymyksen hävittyään Copan välierien toisessa osassa Barcelonalle 0-3.

Sevilla voitti avausosan Pizjuánilla komeasti 2-0, mutta sai saavillisen jääkylmää vettä niskaansa keskiviikkona Camp Noulla.

Gerard Piquén lisäaikamaali vei ottelun jatkoajalle ja Martin Braithwaite ratkaisi Barcelonan finaalipaikan.

Lucas Ocampos epäonnistui rangaistuspotkussa noin 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Ocamposille ottelu oli ensimmäinen noin kuukauteen, sillä argentiinalaistähti loukkasi pahasti nilkkaansa helmikuun alussa.

[readmore from=Sevilla]

Ocampos otti tappion raskaasti.

– Eilisilta oli yksi urani surullisimmista. Palasin kuukauden jälkeen pelikentille, eikä se sujunut haluamallani tavalla. Olin seurannut kuukauden ajan otteluita sivusta ja nähnyt, miten he antoivat jatkuvasti kaikkensa päästäkseen finaaliin.

– Nyt minun on vain nostettava pää pohjamudista ja katsoa eteenpäin, sillä jalkapallo yleensä antaa sinulle mahdollisuuden revanssiin hyvin nopeasti. Voin vannoa teille, ettei kukaan ole yhtä pettynyt kuin minä siihen, ettemme päässeet Copan finaaliin, Ocampos totesi sosiaalisessa mediassa.