Barcelona ja Sevilla iskevät keskiviikkoiltana yhteen Camp Noulla Copan välierien toisessa osassa.

Sevilla voitti avausosan 2-0 ja on siten vahvasti kiinni Copan finaalipaikassa. Copan finaali pelataan Sevillassa 17. huhtikuuta. Athletic ja Levante ratkaisevat keskenään toisen finalistin kohtalon.

Ivan Rakitic palasi viime kesänä kuuden vuoden jälkeen Barcelonasta Sevillaan.

Rakitic käväisi tiistaina Radio Marcan haastattelussa ja kertoi mielipiteensä Barcagatesta, jonka vuoksi muun muassa entinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu pidätettiin maanantaina.

– On suuri sääli kuulla tällaisia uutisia. Kaikki me, joiden sydämissä kaupunki ja Barcelona ovat, toivomme tämän loppuvan mahdollisimman pian, jotta ihmiset voisivat jälleen nauttia Barcelonasta, Rakitic totesi.

– Olen aina sanonut, että me pelaajat olemme pelaajia ja kaikissa olosuhteissa keskitymme jalkapallon pelaamiseen. Barcelonan kaltainen kokenut joukkue osaa jättää nämä uutiset omaan arvoonsa ja keskittyä tärkeimpään, eli jalkapalloon. Kohtaamme joukkueen, joka on valmistautunut illan otteluun hyvin ja haluaa kääntää otteluparin.

Rakiticin kausi on ollut nousujohteinen. Alkukausi oli haastava, mutta viime aikoina kroatialaiskonkari on kuulunut joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin.

– Mielestäni on parempi, että minua kritisoidaan ja samalla joukkuetoverini jätetään rauhaan. Tiedän, kuka olen ja kuka olin aiemmin. Keskityn nykyhetkeen ja haluan antaa itsestäni parhaan kentällä. Olen aina valmis puolustamaan joukkuettani.

Illan ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.00.