Barcelonan ja Ranskan maajoukkueen entinen puolustaja Jérémy Mathieu on jakanut ajatuksiaan Antoine Griezmannista ja Clément Lengletistä.

Mathieun mukaan Griezmann teki virheen siirtyessään Atlético Madridista Barcelonaan vuonna 2019.

Ranskalaishyökkääjä on silloin tällöin nauttinut vahvoista ajanjaksoista katalonialaisseuran paidassa, mutta 37-vuotiaan Mathieun mielestä nämä suoritukset eivät ole vieläkään samalla tasolla kuin ennen.

– Griezmann ei ole samalla tasolla kuin Atléticossa. Minun mielestäni hän teki virheen siirtyessään Barcelonaan, Mathieu latasi RAC1:lle.

– Atléticossa hän oli todella tärkeä osa joukkuetta, eikä hän mielestäni nauti tällaisesta vastuusta Barcelonassa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Lengletiä on syytetty suoraan Barcelonan viimeisimmästä pistemenetyksestä. Kuva: Getty Images

Mathieu välitti samalla myötätuntonsa Lengletille, joka tiettävästi jätti Camp Noun kyynelissä aiheutettuaan myöhäisen rangaistuspotkun 1-1-tasapelissä Cadizia vastaan viime sunnuntaina.

LUE MYÖS: Ronald Koeman avasi Barcelonan antisankarin tunnelmia: ”Ottaa tämän hyvin henkilökohtaisesti”

[readmore from=Lenglet-Clement]

– Minun viimeinen vuoteni Barcelonassa oli todella huono. Minusta tuntui siltä, kuin tappio Torinossa [Mestarien liigassa Juventusta vastaan] oli täysin minun syytäni, Mathieu jatkoi.

– Mutta en ymmärrä, miksi jouduin yksinäni kritiikin kohteeksi, sillä joukkueessa on aina 11 pelaajaa. Tunsin oloni yksinäiseksi pukukopissa. Kukaan ei tarjonnut tukea. Minusta se ei ole jalkapalloa.

– Kaikki yrittävät tappaa Lengletin nyt ja tiedän miltä se tuntuu. Hänen on yritettävä pysyä positiivisena ja annettava parhaansa kääntääkseen tilanteen parempaan suuntaan.