Barcelonan puheenjohtajavaalien voittajasuosikki Joan Laporta ei ole sulkenut pois Erling Braut Hålandin potentiaalista kesäsiirtoa Camp Noulle.

Katalonialaisseuran uuden puheenjohtajan päätavoite on vahvistaa joukkuetta, jonka suoritukset kaudella 2020-21 ovat jääneet heikoiksi.

Hålandia pidetään yhtenä seuran mahdollisista siirtokohteista, ja Laportan mukaan seuralla olisi varaa hankkia Borussia Dortmundin 20-vuotias tähtihyökkääjä ensi kesänä itselleen.

Laporta myös vihjaa, että hänen välinsä Hålandin superagenttiin – Mino Raiolaan – voivat osoittautua Barcelonan eduksi mahdollisten siirtoneuvotteluiden yhteydessä.

– Jos meidän on kehitettävä joukkuetta, minulla on siihen tarvittavat kortit, ja olen valmis pelaamaan niillä, Laporta vastasi AS:lle kysyttäessä Barcelonan kiinnostuksesta Hålandia kohtaan.

– Tämä johtuu kokemuksestani ja tietämyksestäni niiden ihmisten kanssa, jotka saattaisivat puuttua peliin tämän kaltaisissa tilanteissa.

[readmore from=Barcelona]

– Haluan lähettää kaikille Barcelonan kannattajille rauhoittavan viestin – me tulemme olemaan taas taloudellisesti kestäviä.

Håland teki aiemmin tällä viikolla jo kauden 24. ja 25. maalinsa, kun Dortmund voitti Sevillan 3-2-lukemin Mestarien liigan neljännesvälierävaiheen avausosassa.

Norjalaistähden tämänhetkinen markkina-arvo on Transfermarkt’n mukaan 110 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS: