Barcelona yritti hankkia Memphis Depayn viime kesän siirtoikkunassa, mutta talousvaikeuksien kanssa kamppailevalla seuralla ei ollut varaa maksaa Lyonin vaatimaa siirtosummaa.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on puhunut useamman kerran julkisesti halustaan hankkia Depay seuraan.

Lyon-luotsi Rudi García piikitteli Koemania alkuviikosta.

García kummasteli, miksi Koeman suuttui PSG:lle siitä, että pariisilaisseuran pelaajat puhuivat julkisesti Leo Messin mahdollisesta PSG-siirrosta, kun samaan aikaan hollantilaisluotsi on puhunut avoimesti Depaysta.

– Luin Koemanin suuttuneen siitä, kun PSG:ssä puhuttiin avoimesti Messin tilanteesta ennen heidän välistä otteluaan. Koeman puhui kuitenkin lehdistölle Memphis Depaysta avoimesti jopa siirtomarkkinoiden päätyttyä. Mielestäni se on vähintäänkin kummallista, García totesi BeIN Sportsin haastattelussa.

Koeman vastasi Garcíalle tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Näyttää siltä, että Lyonin päävalmentaja haluaa päästä lehdistön otsikoihin saadakseen enemmän huomiota. Hänen kommenttinsa eivät kiinnosta minua, koska kyseessä ei ole minulle tärkeä henkilö, Koeman totesi.

Garcían ja Koemanin välit ovat tunnetusti varsin heikot. García kritisoi Koemania aikoinaan julkisesti, kun Koeman päätti peluuttaa Depayta Hollannin A-maajoukkueessa, vaikka hyökkääjä oli loukkaantunut.

– Depay loukkasi samaa lihasta, joka oli kipeä jo ennen ottelua. Hän loukkaantui ottelussa, jolla ei ollut mitään merkitystä. Hänen peluuttaminen oli epäkunnioittavaa Lyonia kohtaan, García latasi muutama vuosi sitten.