Real Madridin kausi on ollut varsin haastava. Sarjakärki Atlético on viiden pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on saanut huomattavasti kritiikkiä kuluvan kauden aikana.

Madridilaismediat ovat kyseenalaistaneet Zidanen roolin joukkueen päävalmentajana ja lähteiden mukaan olisi jo selvää, ettei Zidane jatka Real Madridin peräsimessä kuluvan kauden jälkeen.

Zidane suuttui viime viikonloppuna lehdistötilaisuudessaan, kun häneltä kysyttiin tulevaisuudestaan joukkueen päävalmentajana. Lue Zidanen kommentit täältä.

Urallaan muun muassa Ballon d’Orin, Mestarien liigan ja maailmanmestaruuden voittanut Rivaldo on Zidanen puolella. Rivaldon mielestä lehdistön pitäisi kunnioittaa Zidanea enemmän.

– Hän suuttui lehdistötilaisuudessa. Lehdistö kohtelee häntä epäreilusti. On muistettava Zidanen saavutukset. Zidane ei ansaitse sellaista kohtelua. Hän onnistui voittamaan La Ligan mestaruuden viime kaudella loistavan loppukauden ansiosta.

– On normaalia, että hän on väsynyt. En olisi yllättynyt, jos hän lähtisi Real Madridista tämän kauden jälkeen voittamalla jonkun pokaalin, Rivaldo totesi Betfairille.