Barcelonan valmentaja Ronald Koeman on jättänyt Lionel Messin vaihtopenkille, kun Barcelona kohtaa sunnuntain iltaottelussa vieraskentällä Real Betisin. Ottelu alkaa kello 22.

Enemmän pelanneista pelaajista penkillä aloittavat myös läpimurtokauttaan pelaava teinisensaatio Pedri sekä hurjasti urakoinut Frenkie de Jong. Näinpä paikka avauksessa on vihdoin hellinnyt 21-vuotiaalle La Masian kasvatille Riqui Puigille.

Riqui Puig on pelannut tällä kaudella 12 ottelua Barcelonan edustusjoukkueessa, mutta avauskokoonpanossa hän on ollut vain kahdesti. Nekin ottelut olivat cup-otteluita alemman sarjatason joukkueita vastaan, joten Puig pääsee nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella avaukseen pääsarjajoukkueen kohtaamisessa.

Vähemmän pelanneista pelaajista myös Miralem Pjanic ja Martin Braithwaite nähdään tänään Barcelonan avauksessa.