Täksi kaudeksi Barcelonaan siirtynyt Pedri on ollut joukkueen suuria sensaatioita ja valopilkkuja koko kauden ajan. Pedri oli kauden alkaessa vasta 17-vuotias (täytti marraskuussa 18), mutta on pelannut edustusjoukkueessa jo 29 ottelua. Niissä hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt kolme ja syöttänyt neljä maalia.

Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Pedri siirtyi Barcelonaan kasvattajaseurastaan UD Las Palmasista. Hänellä uskotaan olevan tulevaisuudessa todella suuri rooli Barcelonassa, ja urakäyrä on jyrkässä nousussa. Transfermarkt arvioi Pedrin markkina-arvoksi jo nyt 50 miljoonaa euroa – ja realistisesti ajateltuna todellinen arvo lienee paljon suurempikin.

Las Palmasin puheenjohtaja Miguel Ángel Ramírez vieraili tiistaiaamuna Radio Marcan haastattelussa. Hän kertoi todella edulliseksi värväykseksi uskotun Pedrin todellisen siirtosumman nousevan kenties tuntuvasti luullusta.

[readmore from=Pedri]

– Kaikki luulevat, että myimme Pedrin viidellä miljoonalla eurolla. Summa on noussut jo 10 miljoonaan pykälien täyttyä ja voi nousta aina 30-35 miljoonaan euroon asti.

Segundassa pelaava Las Palmas teki siis junioripelaajalla erittäin tuottoisan kaupan. Siitä Ramírezkin muistutti.

– Kun myimme hänet, hän oli juniori, joka ei ollut pelannut vielä minuuttiakaan Segundassa, Segunda B:ssä tai Tercerassa (4. sarjataso), Ramírez lisäsi.

Lähde: Marca