Espanjalaislehti Sport uutisoi, että Real Madridin vaisut esitykset tällä kaudella ovat koitumassa päävalmentaja Zinédine Zidanen kohtaloksi.

Koronavirustartunnan saanut luotsi seurasi joukkueensa ottelun Levantea vastaan kotonaan lauantai-iltana. Real Madrid hävisi pelin 2−1.

La Ligassa paikallisvastustaja Atlético Madrid on karkaamassa Real Madridilta kohti mestaruutta, ja kun Los Blancos pääsi vain täpärästi jatkoon Mestarien liigan alkulohkostaan, on Zidanen työpaikka vaarassa.

La Ligaa ja Mestarien liigaa pienemmissä kilpailuissa Real Madridille kävi myös kalpaten. Copa del Reyssä suurseura putosi nolosti divaritason Alcoyanolle ja Supercopassa Real Madrid hävisi Athletic Bilbaolle.

Lisäksi Real Madrid on jäänyt La Ligassa hiljattain tasapeleihin sarjataulukon alemmalla puoliskolla majailevia Osasunaa ja Elcheä vastaan. Sportin mukaan puheenjohtaja Florentino Pérez alkaa saada tarpeekseen heikoista tuloksista.

Sport kirjoittaa, että jos Real Madrid ei onnistu voittamaan Huescaa pääsarjapelissä ensi lauantaina, Zidane saa potkut.

Real Madridilla on Zidanelle paikkaaja valmiina, jos ranskalaisvalmentaja saa kenkää. Tilalle olisi tulossa 53-vuotias italialaisluotsi Massimiliano Allegri, joka ei valmenna tällä hetkellä mitään seuraa.

Allegri valmensi viimeksi Juventusta. Allegri on voittanut Serie A:n kuusi kertaa, joista ensimmäisen AC Milanissa ja seuraavat viisi Juventuksessa.

Sportin mukaan Allegri ryhtyisi päävalmentajaksi mielellään vasta ensi kauden alussa, mutta saattaa olla valmis tehtävään jo kesken kauden. Jos Zidane saa potkut, myös kakkosjoukkuetta valmentavan ikonihyökkääjä Raúlin nostaminen väliaikaisvalmentajaksi on vaihtoehto.