Barcelona entinen päävalmentaja Quique Setién on viemässä seuran oikeuteen sopimusrikkomukseen vedoten.

Setién, 62, pestattiin Barcelonan päävalmentajaksi viime vuoden tammikuussa kahden ja puolen vuoden sopimuksella, mutta hän sai lähtöpassit jo viime elokuussa. Setiénin mukaan Barcelona ei ole maksanut hänelle sovittuja korvauksia ja siksi hän on päättänyt vaatia niitä oikeusteitse.

El Largueron mukaan Barcelona aikoo puolustuksessaan kyseenalaistaa Setiénin kyvykkyyden ja asenteen sekä vedota siihen, että hän ei saavuttanut hänelle asetettuja tavoitteita.

Lisäksi Barcelona aikoo kyseenalaistaa Setiénin johtajuuden, sillä hänen apuvalmentajansa Eder Sarabian uskotaan ottaneen ohjat pelien aikana. Sarabia ja muut apuvalmentajat ovat jo päässeet Barcelonan kanssa sopuun.

Barcelona aikoo myös tuoda esiin viime kauden tulokset. Katalonialaisjätti jäi nuolemaan näppejään kaikissa kilpailuissa, vaikka Barça´oli La Ligan piikkipaikalla Setiénin ottaessa ohjat.

Pääsarjassa Barcelona tuli toiseksi, ja Copa del Reyssä sekä Mestarien liigassa joukkueen taival tyssäsi puolivälieriin. Etenkin surkea esitys eurokentillä jää tahraksi seuran historiaan; Bayern München nöyryytti Barcelonaa voittamalla yksiosaisen mittelön murskalukemin 8-2.

Syksyllä espanjalaismediassa uutisoitiin, että Setién haluaa Barcelonan maksavan hänelle neljä miljoonaa euroa.