Real Madrid koki keskiviikkona todellisen shokkitappion, kun se putosi Copa del Reystä jo ensimmäisen ottelunsa jälkeen. Kaksi sarjatasoa alempana Segunda B:ssä pelaava Alcoyano voitti pelin jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Barcelonalla on torstaina saman suuruusluokan haaste, kun se kohtaa vieraskentällä Cornellán. Niin ikään Segunda B:ssä pelaava Cornellá pelaa ottelunsa keinonurmella ja on jo ehtinyt pudottaa cupista Atlético Madridin.

Kaikesta huolimatta Ronald Koeman aikoo lepuutta avainpelaajiaan, jotka huhkivat viime viikolla kaksi ottelua Supercopassa. Lionel Messi on pelikiellossa, ja lepoaikaa aiotaan antaa maalivahti Marc-André ter Stegenille, Sergiño Destille, Clement Lenglet’lle, Jordi Alballe, Sergio Busquetsille, Frenkie de Jongille, Antoine Griezmannille ja Ousmane Dembélélle.

Käytännössä Cornellá kohdataan siis likipitäen puhtaalla kakkosmiehistöllä. Joka tapauksessa sääntöjen mukaan kentällä on oltava vähintään seitsemän edustusjoukkueen pelaajaa, joten ihan pelkästään junioreihin ei voida turvautua.

[readmore from=Barcelona]

Maalin suulla nähtäneen Neto. Puolustuslinjan muodostavat ennakkotietojen mukaan Oscar Mingueza, Samuel Umtiti, Ronald Araújo ja Júnior Firpo.

Keskikentällä odotetaan pelaavan kokeneemmasta kaartista Miralem Pjanicin. Myös nuori Riqui Puig saanee tilaisuutensa avauksessa. Debyyttinsä voinee saada myös tiistaina 18 vuotta täyttänyt suurlupaus Ilaix Moriba. Hyökkäyskolmikkoon povataan Trincãon ja Martin Braithwaiten seuraksi toista Barcan B-joukkueen pelaajaa Konradia.

Ottelu Cornellà-Barcelona alkaa Suomen aikaa kello 22.

Lähde: AS