Espanjalaislehti Marca ja siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kertoivat tiistaiaamuna, että Real Madrid ja itävaltalaispuolustaja David Alaba olisivat päässeet käytännössä sopuun kesällä voimaan astuvasta pelaajasopimuksesta. 12 vuotta Bayern Münchenissä viettänyt Alaba on kesällä vapaa agentti ja voi siirtyä uuteen seuraan siirtokorvauksetta.

Kuten siirtohuhuissa usein käy, painetaan pian huhun jälkeen myös jarrua. Niin nytkin. Alaban agentti-isä George Alaba kiisti Bildin haastattelussa, että Real Madrid ja Alaba olisivat jo päässeet sopimukseen.

– En voi vahvistaa uutisia Espanjasta. Mitään ei ole vielä sovittu eikä allekirjoitettu. Kiinnostuneita on monia, George Alaba kommentoi.

Toisin kuin Marca väitti, ei Alaba ole myöskään vielä käynyt Realin lääkärintarkastuksessa. Bild kiisti myös tiedot pelaajan palkkatarjouksesta ja sopimuksen pituudesta. Lehden mukaan Alaban edustajat toivovat vähintään viisivuotista sopimusta, kun Marcassa puhuttiin neljän vuoden kontrahtista. Pyrkimyksenä on saada myös korkeampi palkka kuin mainittu 11 miljoonaa euroa vuodessa.

Lähde: Transfermarkt