Lähde: David Alaba valitsi Real Madridin – saa seurassa muhkean palkan

© Kuva: Getty Images

28-vuotiaasta David Alabasta tuli välittömästi yksi siirtomarkkinoiden kuumista nimistä, kun Bayern München ilmoitti loppusyksystä, etteivät seura ja pelaaja ole päässeet sopuun jatkosopimuksesta. Niinpä Alaban 12 vuotta kestänyt ura Bayernin organisaatiossa oli tulossa päätökseensä.

Yhdeksänkertainen saksanmestari olisi luonnollisesti kovaa valuuttaa, sillä olihan hänet valittu muun muassa viime kauden päätteeksi Mestarien liigan tähdistöjoukkueeseen. Viime aikoina lähinnä topparina pelannut itävaltalainen pystyisi pelaamaan myös laitapuolustajana ja keskikentän pohjalla.

Nyt siirtoasiantuntija, toimittaja Fabrizio Romano kertoo, että Alaba on tehnyt valintansa. Hänen mukaansa Alaba tulee siirtymään ensi kesänä ilmaissiirrolla Real Madridiin – seuraan, jossa pelaamisesta ”hän on aina unelmoinut”.

Real Madridin kerrotaan johtaneen Alaba-kisaa tammikuun alusta lähtien, ja viime päivinä neuvottelut ovat edenneet hyvin. Esisopimusta alettiin laatia jo kuun alussa, ja varsinainenkin sopimus allekirjoitetaan lähiviikkoina Alaban lääkärintarkastuksen jälkeen.

Myös Marca on jo kirjoittanut Alaban ja Real Madridin yhteisymmärryksestä. Sen mukaan lääkärintarkastuskin on jo suoritettu.

Romanon mukaan Alaba tulee saamaan Real Madridilta 12 miljoonan euron nettovuosipalkan. Summassa on mukana myös bonukset. Marca puhuu vajaan 11 miljoonan euron vuosipalkasta. Sopimuksen kerrotaan olevan nelivuotinen. Alaba on saanut tarjouksia myös Liverpoolilta ja PSG:ltä, mutta aikoo kieltäytyä niistä.

Fabrizio Romano korostaa, ettei Alaban hankinta liity suoraan Sergio Ramosin tilanteeseen, vaan myös kapteenin jatko Madridissa on edelleen mahdollista. Real Madridin puolustajatilanne on ilman Ramosin lähtöäkin sellainen, että puolustajahankinta oli ehdottomasti tarpeen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.