Atlético Madrid on päässyt Olympique Lyonnaisin kanssa sopuun ranskalaishyökkääjä Moussa Dembélén lainasiirrosta.

Kuuden kuukauden mittaiseen lainasopimukseen sisältyy 35 miljoonan euron osto-optio, jonka Atlético voi halutessaan aktivoida kauden 2020-21 päätteeksi.

Dembélé on viettänyt edelliset kaksi ja puoli vuotta Lyonin kirjoilla, siirryttyään Celticistä Ranskan suurseuraan 22 miljoonalla eurolla kesällä 2018.

24-vuotias kärkimies on tehnyt tuossa ajassa 45 maalia 108 pääsarjaotteluun. Ainoastaan yksi näistä maaleista on kuitenkin syntynyt kuluvan kauden aikana.

Lyonin urheilutoimenjohtaja Juninho myönsi Dembélén kärsivän motivaation puutteesta. Siirtopyyntö tuli hänelle kuitenkin yllätyksenä.

– Moussa uskoo, että nyt on aika vaihtaa seuraa, minkä takia hän on menettänyt hitusen motivaatiotaan, Juninho kertoi lauantaina.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– Emme osanneet odottaa tätä. Pidän hänestä hyvin paljon. Hän on ymmärtääkseni päässyt sopuun Atléticon kanssa.

Dembélé on tiettävästi matkalla Madridiin, jossa hän suorittaa lainasiirtoa edeltävän lääkärintarkastuksensa maanantaina.

Atlético hankkii Dembélén espanjalaishyökkääjä Diego Costan tilalle. Hänen sopimuksensa Atléticon kanssa purettiin joulukuussa henkilökohtaisten syiden vuoksi (lue lisää).

Lähteet: AS, Goal