Youssef En-Nesyri tehtaili lauantaina hattutempun, kun hänen edustamansa Sevilla kaatoi Real Sociedadin kotikentällään La Ligassa 3-2.

Marokkolaiskärki oli hyvässä vedossa aloitusvihellyksestä lähtien ja iski kaksi osumaa jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Ensimmäisen hän viimeisteli lähietäisyydeltä tyhjään verkkoon, mutta toisessa En-Nesyri ohitti taidolla ja tarmolla parikin Sociedadin puolustajaa ennen kuin pyssytti pallon sisään.

En-Nesyrin osumien välissä nähtiin vielä Diego Carlosin erikoinen oma maali toisessa päädyssä. Paineen alle joutunut Carlos yritti palauttaa pallon taaksepäin, mutta nostikin sen vahingossa maalivahti Yassine Bounoun yli verkkoon.

Sociedad tuli tasoihin jo vartin kohdalla, kun kulmapotkussa vapaaksi unohtunut Alexander Isak siirsi pelivälineen maaliin.

En-Nesyri viimeisteli hattutemppunsa heti toisen jakson alussa. Sevilla riisti pallon vieraiden puoliskolla ja pelasi sen Lucas Ocamposille, joka petasi loistopaikan En-Nesyrille. Marokkolaishyökkääjä ohjasi pallon tyylikkäästi verkkoon ja ryntäsi kulmalipulle tuulettamaan.

Vierasjoukkue puski loppua kohden päälle, mutta Sevilla piti kiinni voitostaan, jonka avulla se nousi tasapisteisiin Sociedadin kanssa. Sociedad jatkaa yhä viidentenä, mutta kuudentena majaileva Sevilla on nyt välittömällä iskuetäisyydellä.