Internazionalen keskikenttäpelaaja Christian Erikseniä on tarjottu Real Madridille ja Atléticolle, kertoo Marca.

Tanskan maajoukkuetähti siirtyi Interiin vuosi sitten Tottenhamista, mutta hän on ollut valtaisa pettymys Italiassa. Kuluvalla kaudella Eriksen, 28, ei ole pelannut vielä yhtään ottelua alusta loppuun, ja usein on hän on jäänyt myös koko pelin ajaksi penkille.

Eriksen on aiempina vuosina yhdistetty tasaiseen tahtiin Real Madridiin ja Atléticoon, mutta Marcan mukaan siirto Espanjaan vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä, sillä kummatkin seurat ovat tällä hetkellä säästölinjalla.

Lehtitietojen mukaan Eriksen tienaa Interissä noin 110 000 euroa viikossa. Real Madridin pelaajisto taas suostui tällä viikolla jo toiseen palkkaleikkuriin koronapandemian aikana.

Eriksenin ja Interin sopimusta on jäljellä 3,5 vuotta, joten kiinnostuneen seuran on maksettava hänestä siirtokorvaus, elleivät milanolaiset pura hänen diiliään. Inter kuitenkin maksoi hänestä lähes 30 miljoonaa euroa.