Real Madridin pelaajisto on hyväksynyt palkkaleikkurin.

Palkkoja leikataan kymmenen prosenttia sekä seuran jalkapallo- että koripallojoukkueiden pelaajilta. Asiasta kertoo Marca.

Realin pelaajien palkkoja leikattiin jo viime keväänä kymmenellä prosentilla. Luku olisi ollut 20, mikäli kautta ei olisi pystytty jatkamaan. Tuolloin leikkaukset koskivat jalkapallojaoston kahta ensimmäistä joukkuetta ja seuran johtoa.

Ainoa pelaaja, joka ei viime keväänä suostunut palkkansa leikkaamiseen, oli tiettävästi Gareth Bale. Arviolta 15 miljoonaa euroa vuodessa tienaava Bale on Sergio Ramosin ohella Realin parhaiten palkattu pelaaja. Tällä hetkellä Bale pelaa lainalla Tottenhamissa.

Realin on – monen muun suurseuran tavoin – pitänyt sopeuttaa budjettiaan aika lailla koronapandemian aiheuttaman talousshokin seurauksena. Kun aiemmin arvioitiin budjetiksi 900 miljoonaa euroa, koronan myötä budjetti on kutistunut 618 miljoonaan.

Seuran taholta talkoisiin aiotaan osallistua niin, että tammikuussa Real ei aio hankkia ketään – ellei sitten nykyjoukkueesta ensin myydä jotakuta pois.