Real Madrid on valinnut seuraajan Marcelolle, AS-lehti kertoo.

Mikäli Real saa tahtonsa läpi, seura hankkii Nuno Mendesin portugalilaisesta Sportingista. Kyseessä on vasta 18-vuotias vasen pakki, jota Madridissa pidetään ihanteellisena seuraajana Marcelolle. Samaan syssyyn AS kertoo, että tämä kausi on jäämässä Marcelon viimeiseksi Los Blancosissa.

Mendes on Sportingin kasvatti, joka on viime kesästä lähtien pelannut seuran edustusjoukkueessa. Sportingin ykkösjoukkueessa Mendes on saanut tähän mennessä vyölleen yhteensä 23 ottelua, joista 14 tällä kaudella.

Mendesin sopimus ulottuu peräti kesään 2025, mutta hänen hankkimisekseen on keino: sopimuksessa oleva ulosostopykälä. Sen suuruus on 25 miljoonaa euroa, mikä on huomattavasti enemmän kuin Transfermarktin arvioima Mendesin siirtomarkkina-arvo (12 miiljoonaa euroa) tällä hetkellä. Sporting tiesi mitä tuleman pitää, ja solmi vain viikko sitten tuoreen jatkosopimuksen Mendesin kanssa. Siinä samalla ulosostopykälä nostettiin nykyisiin lukemiin.

Realille ei tosin riitä, että se aktivoi Mendesin ulosostopykälän. Pitäisi myös päästä sopimukseen pelaajan itsensä kanssa. AS:n mukaan nuorukaisen perässä ovat myös Juventus, Liverpool, Manchester United, Internazionale ja PSG.