Atlético Madrid kaipaa nopeasti siirtomarkkinoilta uutta hyökkääjää. Pula ilmeni, kun Diego Costan sopimuksen purkaminen vahvistui tiistaina. Costa on nyt vapaa siirtymään korvauksetta uuteen seuraan, mutta Atlético etsii kiivaasti miehelle korvaajaa.

Koko joulukuun ajan potentiaalisimpana paikkaajana on pidetty Napolin puolalaishyökkääjä Arkadiusz Milikiä, jota ei tällä kaudella rekisteröity sen kummemmin Serie A:n kuin Mestarien liigankaan pelaajalistoille. Napolin on pakko myydä 26-vuotias Milik nyt, jos se mielii korvauksen saada, sillä Milikin sopimus päättyy ensi kesänä.

Atléticon urheilujohtaja Andrea Berta on AS:n mukaan neuvotellut Milikin edustajien kanssa jo kuukausien ajan, ensimmäisen keskustelun oltua kesäkuussa. AS kertoo, että Milik itse on jo Atlético-siirtoon suostunut, mutta edessä ovat vielä vaikeat neuvottelut Napolin kanssa.

Lehden tietojen mukaan Napoli pyytää Milikistä edelleen vähintään 15 miljoonaa euroa, vaikka sopimus umpeutuukin pian. Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on periaatteen mies, ja on ollut ennenkin neuvotteluissa järkkymätön. De Laurentiis torppasi kesällä useita noin 20 miljoonan euron tarjouksia Milikistä, ja kaupat AS Roman kanssa kaatuivat, vaikka Milik oli jo käynyt seuran lääkärintarkastuksessa Sveitsissä.

[readmore from=Milik-Arkadiusz]

Jos Milik ei saa siirtoaan läpi, uhkaa häntä koko kausi katsomossa. Se voisi maksaa miehelle paikan Puolan EM-joukkueessa. Siksi hän on valmis nopeisiin toimiin uuden seuran löytääkseen. Pallo on kuitenkin nyt Napolilla, joka tympääntyi puolalaiseen taannoin kuvaoikeuksia koskevan riidan takia.

Milik on pelannut Napolissa kaikkiaan 122 ottelua, joissa maaleja on syntynyt 48.

Atléticon vaihtoehtoja ovat AS:n mukaan Real Betisin Loren Morón ja AS Roman Edin Dzeko, jos Milikin siirrosta ei päästä sopuun. Mainittua 15 miljoonaa Atlético ei halua miehestä maksaa, vaan Madridissa toivotaan kauppojen syntyvän 8-10 miljoonan euron siirtosummalla.