Lionel Messi nousi tasoihin Pelén kanssa yhdelle seuralle tehtyjen maalien määrässä.

Messi pääsi laukomaan Valenciaa vastaan rangaistuspotkua ensimmäisen jakson lopulla. Messi epäonnistui, mutta seuranneessa tilanteessa hän pääsi puskemaan pallon verkkoon.

Samalla argentiinalainen nousi jakamaan Pelén kanssa ennätystä, joka on 643 maalia yhdelle seuralle. Pelé teki maalinsa brasilialaiselle Santosille.

Avausjakso Barcelonan ja Valencian välillä oli todella viihdyttävä. Valencia loi useita maalintekopaikkoja, mutta katalonialaisten maalissa Marc-André ter Stegen venyi lukuisiin pelastuksiin. Lopulta Mouctar Diakhaby puski Valencian johtoon puolen tunnin kohdalla.

Barcelonan Antoine Griezmann oli karata avauspuoliajan lopulla maalintekoon, mutta José Luis Gayà kaatoi hänet rangaistuspotkun arvoisesti. Gayà sai jo tilanteesta punaisen kortin, mutta ratkaisu kumottiin VAR-päätöksellä.

Ottelu on tämän jutun julkaisuhetkellä tauolla tasatilanteessa 1−1.