Barcelonassa valitaan seuralle uusi puheenjohtaja 24. tammikuuta. Yksi ehdokkaista on Agusti Benedito, joka kävi tuoreeltaan Radio Marcan haastattelussa.

Benedito kommentoi muun muassa Barcelonan taloudellista tilaa, edellisen puheenjohtajan Josep Maria Bartomeun aikakautta ja seuraikoni Lionel Messiä koskevia PSG-huhuja.

LUE MYÖS:
Lionel Messin isän väitettiin lentäneen neuvottelemaan PSG-siirrosta – kiisti jyrkästi: ”Olen ollut syyskuusta asti Argentiinassa”

Benedito kertoi harvinaisen suoraan mielipiteensä seurassa aiemmin tehdyistä päätöksistä.

− On uskomatonta, millaista tuhoa edellinen johtoporras sai Barcelonassa aikaan. Heidän noudattamansa suunnitelma on ollut karmea, Benedito ihmetteli.

Koronapandemia on iskenyt eritoten Barcelonaan rajusti. On yleisessä tiedossa, että katalonialaisseura ei pysty kilpailemaan siirtomarkkinoilla entiseen malliin.

Barcelonalla ei yksinkertaisesti ole varaa käyttää paljoakaan rahaa pelaajahankintoihin. Yksi ongelma liittyy myös seuran kapteeniin. Messi nostaa korkeaa palkkaa ja hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen. Argentiinalainen haluaa lähteä Barcelonasta.

− Jotta Messi jatkaisi Barcelonassa, niin hänen itsensä täytyy vain tulla toisiin ajatuksiin. Jos taas joudumme kilpailemaan muiden seurojen kanssa rahallisesti, niin emme pysty siihen, Benedito myönsi avoimesti.

Viime päivinä huhut ovat vieneet Messiä vahvimmin Pariisiin. PSG:n on kerrottu olevan kisassa tällä hetkellä väkevimmässä asemassa, vaikka myös Manchester City on ollut aiemmin esillä yhtenä todennäköisimmistä vaihtoehdoista Messille.

LUE MYÖS:
ESPN: Lionel Messi Pariisiin? PSG pohtii argentiinalaistähden hankkimista

Paris Saint-Germainissa Messin hankinnan puolesta on puhunut erityisesti entinen Barcelonan pelaaja Neymar, joka haluaisi pelata taas Messin kanssa. Neymar kertoi vastikään, että toivoisi saavansa Messin samaan joukkueeseen ensi kaudeksi.

− Kun kuulin, mitä Neymar sanoi, totesin vain, että ”voi p***a, näiden tyyppien kanssa kannattaa olla varuillaan”, Benedito sanoi.

Benediton mukaan sille on suuri todennäköisyys, että Messi päättää lähteä Pariisiin.

− PSG on qatarilaisomistuksessa, ja Qatarilla on rahaa järjestää MM-kisat. Jos PSG haluaisi hänet, ei meillä olisi rahkeita kilpailla heitä vastaan, Benedito totesi.

LUE MYÖS:
Lionel Messin siirto Pariisiin voi olla yhden voiton päässä – mielettömiä käänteitä saattaa olla luvassa

Lähde: Goal