Real Madrid isännöi Borussia Mönchengladbachia keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella.

Real Madrid varmistaa jatkopaikkansa voitolla. Myös tasapeli riittää, jos Internazionale voittaa lohkon toisessa ottelussa Shakhtarin. Tappiolla Real Madrid on varmasti ulkona jatkopeleistä.

Borussia Mönchengladbach lähtee illan päätöskierrokselle lohkon kärkipaikalta. Saksalaisseuralle riittää Real Madrid -ottelusta tasapeli jatkopaikan varmistamiseen, jos Shakhtar ei voita Interiä.

Inter tarvitsee sen sijaan Shakhtar-ottelusta voiton ja, ettei Real Madrid-Borussia pääty tasan.

Real Madridin Sergio Ramos pääsi marraskuun maajoukkuetauolla yrittämään kahdesti Borussian maalivahdin Yann Sommerin ohittamista rangaistuspotkussa, mutta Sommer torjui Ramosin kummatkin yritykset. Ramos ja Sommer iskivät yhteen Espanjan ja Sveitsin välisessä A-maaottelussa.

– Ramos oli pistänyt 25 peräkkäistä pilkkua maaliin. Totta kai olin silloin iloinen. Toki luonnollisesti maalivahdin täytyy olla hieman onnekas torjuakseen pilkun. Olin tutkinut Ramosin pilkkuhistoriaa ja opetellut, minne hän vetää niitä. Tutkin tosin kaikkia vastustajien pilkkuja vetäviä pelaajia, Sommer totesi Marcalle.

– Ramos on yksi maailman parhaista puolustajista ja pilkkujen ampujista, kuten hänen numeronsa kertovatkin. Ramosin opiskeleminen on hyvin vaikeaa, koska hänellä on niin monta vaihtoehtoa. Hän vetää pilkkuja oikealle, vasemmalle, keskelle ja käyttää panenkaa. Hänellä on suuri repertuaari, jonka vuoksi häntä on vaikea pysäyttää.

Lähde: MARCA