Onko ranskalaisen maailmanmestarin Paul Pogban aika Manchester Unitedissa tulossa päätökseensä? Näin voisi ainakin päätellä Pogban agentin Mino Raiolan maanantaisista, harvinaisen suorasukaisista kommenteista Tuttosportille.

– Voin sanoa, että Paul Pogban aika Manchester Unitedissa on ohi. Paul on onneton Unitedissa, sillä hän ei voi enää ilmaista itseään siten, miten haluaisi ja miten hänen odotetaan ilmaisevan itseään. Paul tarvitsee uuden joukkueen ja raitista ilmaa. Hänen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2022.

– Minusta Pogballe ja Man Unitedille olisi parasta, jos hän siirtyisi seuraavassa siirtoikkunassa. Mikäli ei, United ottaa riskin hänen menettämisestään ilmaiseksi, sillä Paul ei aio jatkaa sopimustaan, Raiola sanoi suoraan.

Eurosportin mukaan Pogba aikoo nyt ottaa selvää, olisiko hänen mahdollista siirtyä jatkamaan uraansa Real Madridiin. Pogba on aina arvostanut Real Madridia korkealle, ja Madridin nykyinen valmentaja Zinédine Zidane kuuluu maanmiehensä suuriin ihailijoihin.

[readmore from=Pogba-Paul]

Pogba täyttää tämän kauden aikana 28 vuotta ja palaa halusta voittaa uransa aikana Mestarien liigaan. Real Madridilla on siitä ainakin enemmän kokemusta kuin millään muulla seuralla. Pogba on pelannut tällä kaudella Manchester Unitedissa 13 ottelua, ja tehnyt niissä kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Real Madridin ohella Pogban mahdollisina seuraavina seuroina pidetään Juventusta ja PSG:tä.