Saksalaislehti Bild uutisoi mielenkiintoisia tietoja siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin lukeutuvasta Dominik Szoboszlaista.

Itävaltalaisen Red Bull Salzburgin nuori unkarilaistähti kiinnostaa Euroopan suurseuroja, ja Bildin mukaan Real Madrid on nyt lähestynyt 20-vuotiasta keskikenttäpelaajaa.

Bild kirjoittaa, että Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on jo soittanut Szoboszlaille ja yrittänyt puhelimitse vakuuttaa Szoboszlain valitsemaan espanjalaisjätin.

Bildin mukaan Zidane saattoi kuitenkin olla myöhässä. Energiajuomayhtiön toinen seura RB Leipzig nimittäin on edennyt neuvotteluissa Szoboszlain kanssa, ja saksalaisjoukkuetta pidetään nyt Szoboszlain todennäköisimpänä uutena seurana.

Real Madridin puolesta puhuu kuitenkin se seikka, että Bildin mukaan Zidanen puhelu tuli Szoboszlaille iloisena yllätyksenä. Saksalaislehti kertoo, että Zidane sanoi Szoboszlaille kaavailevansa tälle paikkaa seurasta lähtökuopissa olevan Iscon seuraajana.

Szoboszlailla ja Red Bull Salzburgilla on sopimus kesään 2022 saakka. Unkarilainen on tehnyt tällä kaudella Itävallan liigassa yhdeksään peliin neljä maalia ja alustanut kuusi osumaa.

Mestarien liigan lohkovaihe ja karsinnat ynnättynä Szoboszlai on tehnyt euroturnauksessa seitsemään peliin neljä maalia.

Lähde: AS