Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on positiivisen ongelman edessä.

Tähän asti Koeman on luottanut hyvin pieneen pelaajaryhmään ja moni on jäänyt vähäiselle peliajalle.

Aiemmin tällä viikolla pelatussa Mestarien liigan ottelussa Kiovan Dynamoa vastaan Koeman antoi näyttöpaikan monelle marginaaliin jäänelle pelaajalle – ja pelaajat vastasivat huutoon. Barca voitti ottelun maalein 4-0.

Sport-lehti kertoo nyt, että Koeman oli tyytyväinen erityisesti neljään nuoreen pelaajaan ja heille on jatkossa luvassa lisää peliaikaa.

Óscar Mingueza vakuutti Koemanin topparina. 21-vuotiaalle Minguezalle peli oli ensimmäinen edustusjoukkueessa. Tilaisuus tuli vähän yllättäen, sillä Barcelonan toppariosastolla kolme neljästä on sairastuvalla.

Keskikenttämiehistä Koeman oli erityisen tyytyväinen Carles Aleñáan, joka pelasi täydet minuutit keskikentän pohjalla. Aleñá pyöritti Barcelonan peliä ja syötti ottelussa kaikkein eniten.

[readmore from=Barcelona]

Keskikenttämiehistä Koeman oli tyytyväinen myös vaihdossa pelin aloittaneisiin Riqui Puigiin ja Matheus Fernandesiin. Puig pelasi puolisen tuntia ja kykeni heti tekemään Barcelonasta vaarallisemman murtautumisvaiheessa. Fernandes taas pelasi kohtuullisen varmaa peliä keskikentän sydämessä.

Mainitun nelikon lisäksi Koeman tiesi jo ennestään, mitä Pedriltä ja Sergiño Destiltä saa. Hedänkään osakkeensa eivät ainakaan laskussa ole. Koeman aikoo jatkossa antaa Sportin mukaan näyttöpaikkoja myös Trincãolle. Vaikkei portugalilainen onnistunut erityisen hyvin, hän yritti jatkuvasti murtautumista, mitä Koeman katsoi hyvällä.

Barcelona pelaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun La Ligassa vastaan asettuu Osasuna. Ottelu alkaa kello 15 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: