Barcelonan toppariosasto alkaa olla katastrofaalisessa jamassa.

Nyt jo kolmas toppari neljästä joutui sairauslomalle, kun Gerard Piqué loukkasi polvensa pahasti ottelussa Atlético Madridia vastaan.

Piquén polvi yliojentui, kun Atletin Ángel Correa kaatui Piquén päälle. Toppari jouduttiin saman tien vaihtamaan pois kentältä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Nyt Barcelona tiedottaa, että Piquén polvi vääntyi tilanteessa. Kattavammat tutkimukset tehdään kuitenkin vasta tulevina päivinä.

Sport-lehden arvion mukaan Piqué joutuu sairauslomalle 2-6 kuukaudeksi, riippuen lopullisesta vamman vakavuudesta.

Tällä hetkellä Barcelonalla on riveissään vain yksi pelikelpoinen toppari, Clément Lenglet. Ronald Araújo on joutunut huilaamaan takareisivamman vuoksi vajaan kuukauden päivät. Hänen odotetaan olevan pian pelikunnossa. Samuel Umtiti on puolestaan ollut polvivaivojen vuoksi sivussa enemmän tai vähemmän pari vuotta. Tällä kaudella mies ei ole pelannut vielä otteluakaan, mutta paluu lähestyy.

Barcelonan tilannetta vaikeuttaa entisestään se, että myöhemmin Atlético-ottelussa loukkaantui myös Sergi Roberto. Hän sai pelissä lihasvamman.

Barca hävisi Atletille maalein 0-1 ja on sarjataulukossa vasta kymmenentenä. Sarjakärkeen on matkaa peräti yhdeksän pistettä ja sarjan jumbosijalle vain viisi.

LUE MYÖS: