Atlético isännöi lauantai-iltana Barcelonaa Metropolitanolla.

Antoine Griezmann palaa toista kertaa Metropolitanolle Barcelona-siirtonsa jälkeen.

Ensimmäisellä kerralla Griezmann sai valtavan vihellyskonsertin niskaansa, mutta tällä kerralla ranskalaishyökkääjä säästyy Atlético-kannattajien vastaanotolta, sillä kamppailu pelataan tyhjille katsomoille.

Griezmann ei ole onnistunut sopeutumaan Barcelonaan puolentoista vuoden aikana. 57 ottelussa on syntynyt vain 17 maalia ja viisi maalisyöttöä.

Griezmannin tilanteesta kaiken tarpeellisen kertoo se, että jos Ansu Fati olisi terveenä, saattaisi Griezmann aloittaa Atlético-ottelun penkiltä – kuten kesäkuisessa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Silloin Griezmann tuli lisäajalla kentälle.

Atléticon seuralegenda Paulo Futre käväisi Catalunya Radion haastattelussa ja kertoi mielipiteensä Griezmannista.

– Ymmärrän hänen Barcelona-siirtonsa, koska hän yritti voittaa Mestarien liigan Barcelonan kanssa. Uskon hänen siirtyneen, koska uskoi, että Barcelonassa mahdollisuudet menestymiseen ovat paljon suuremmat. Mutta kaikki tiedämme, että Barcelonassa ykkössijalla on Leo Messi, kakkossijalla Messi, kolmossijalla Messi ja niin edespäin, Futre vakuutti.

– Jos Barcelona voittaisi Mestarien liigan, olisi lehtien kansikuvissa aina Messi. Griezmann olisi todellinen Atlético-legenda, jos hän ei olisi poistunut sieltä. Minuakin suurempi ja on muistettava, että olen jo 54-vuotias, enkä silti voi kävellä rauhassa Madridin kaduilla.

– Tiesin jo alunperin, että Griezmannilla olisi tällaisia vaikeuksia. Atléticossa Griezmann oli Jumala, mutta Barcelonassa hän on vain yksi muista.