Eden Hazardin epäonni sai viime viikonloppuna jatkoa, kun Real Madrid vahvisti tähtihyökkääjän antaneen positiivisen koronavirustestin yhdessä keskikenttäpelaaja Casemiron kanssa.

Hazard, joka oli juuri kuntoutunut pitkään vaivanneista nilkka- ja lihasvammoista, jäi karanteenin vuoksi sivuun myös Belgian seuraavista maajoukkueotteluista. Tämä tarkoitti samalla sitä, ettei Hazardia ole nähty maajoukkuepaidassa nyt kokonaiseen vuoteen.

Borussia Dortmundia edustava Thorgan Hazard on kommentoinut isoveljensä poissaoloa Belgian triplamaaottelun alla ja toivonut, että hän palaisi täyteen kuntoon mahdollisimman pian.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Kristof Terreur

@HLNinEngeland
Eden Hazard’s positive covid tests means that he won’t join the national team. The Belgian captain hasn’t played for Belgium in the last year - last cap on the 19th of November 2019 against Cyprus. Seven days later there was the tackle from Meunier.

– Yksi vuosi on todella pitkä aika. Toivon, että tämä kaikki päättyy pian. Sekä Belgia että Madrid ikävöivät Edeniä, Hazard kertoi maanantain lehdistötilaisuudessa.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista ja joukkue on aina parempi hänen ollessa mukana. Madrid hävisi viime viikonloppuna ilman häntä ja Red Devils (Belgia) kärsi myös tappion Englannille. Me kaikki tarvitsemme Edenin takaisin, 100 prosentin kunnossa.

Hazard paljasti samalla, ettei hänen veljensä ole oireillut positiivisesta koronatestituloksesta huolimatta. 29-vuotiaan terveystilanne on hänen mukaansa ”todella hyvä”.

[readmore from=Real-Madrid]

– Se todella oli hänelle yllätys, ikävä sellainen. Loukkaantuminen oli juuri selätetty, ja sen jälkeen koronavirus päätti nostaa päätään. Minä todella toivon, ettei tämän jälkeen tulisi taas jotain uutta.

– Hän on todella epäonnekas. Nämä ovat taas toiset kaksi viikkoa [pois hänen peliajastaan]. Mitä hän voi tehdä asialle? Ei mitään.

Belgia kohtaa marraskuun Nations League -otteluissa Englannin ja Tanskan, sekä Sveitsin ystävyysottelussa. Kaikki kolme peliä pelataan vain yhdeksän päivän sisään.