Mestarien liigan kolmannen kierroksen ottelun Barcelona-Kiovan Dynamo ei ole enää vaarassa. Ottelun pelaaminen oli vakavasti uhattuna, koska Kiovan Dynamon pelaajista peräti yhdeksällä todettiin koronavirustartunta. Tiistaiaamuna tehdyissä uusintatesteissä ei kuitenkaan ilmaantunut yhtään uutta positiivista testitulosta, joten peli pystytään pelaamaan.

Helpot Kiovan Dynamon lähtökohdat otteluun eivät kuitenkaan ole, sillä se matkusti Barcelonaan vain 19 pelaajan voimin, ja heistäkin kuusi on niin sanotun ”B-listan pelaajia”. Dynamolla on siis matkassa vain 13 edustusjoukkueen pelaajaa, jotka nimettiin Mestarien liigan A-listalle. UEFA edellyttää otteluiden pelaamiseksi vähintään 13 A-pelaajalistan pelaajaa, joten yksikin uusi koronatapaus olisi aiheuttanut ottelun siirtämisen.

Kiovan Dynamon tilanne muistuttaa samaa, jollaisessa toinen ukrainalaisseura Shakhtar Donetsk kohtasi vieraissa Real Madridin kaksi viikkoa sitten. Shakhtarilla oli tuolloin kymmenen poissaoloa koronavirustartuntojen takia, mutta siitä huolimatta se onnistui kukistamaan Realin maalein 3-2.

Ottelu Barcelona-Kiovan Dynamo alkaa kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.