Vaikka La Ligassa on vaikeaa, on FC Barcelona aloittanut pelit Mestarien liigassa hyvin. Se on yksi viidestä molemmat kaksi peliään voittaneesta joukkueesta ja johtaa siten puhtaalla pelillä omaa G-lohkoaan.

Seuraavassa pelissään Barcelona saa keskiviikkona Camp Noulle vieraakseen yhdessä pisteessä olevan Kiovan Dynamon. Barcelonan suosikin asema olisi selviö muutenkin, mutta näyttää siltä, että ukrainalaisvieras joutuu antamaan maalivahtirintamalla vielä ylimääräistäkin tasoitusta.

Catalunya Rádion mukaan sekä joukkueen ykkösvahti Georgiy Bushchan että kokenut kakkosvahti Denys Boyko ovat saaneet koronatartunnan, ja olivat siitä syystä sivussa lauantain sarjaottelusta Dnipro Dnipropetrovskia vastaan. Bushchan pelasi Dynamon maalilla Mestarien liiga -ottelussa Juventusta ja Boyko ottelussa Ferencvarosia vastaan.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Tartunnoista johtuen pelivuoron sai lauantaina vasta 18-vuotias joukkueen kolmosvahti Ruslan Nescheret. Ukrainan nuorisomaajoukkuepelaaja on virallisesti Dynamon reservijoukkueen maalivahti ja hän pelasi lauantaina ensimmäisen kerran edustusjoukkueen tolppien välissä. Nyt näyttää vahvasti siltä, että Nescheret saa torjuntavuoron myös keskiviikkona tarunhohtoisella Camp Noulla Lionel Messiä ja kumppaneita vastaan.

Vaikka koronakaranteenit mahdollisesti heikentävät Kiovan Dynamoa lähtötilannetta huomattavasti, pitää muistaa, että Mestarien liigan toinen ukrainalaisjoukkue Shakhtar Donetsk kaatoi avauskierroksella Real Madridin, vaikka siltä puuttui ottelusta koronatartuntojen takia peräti kymmenen pelaajaa, mukaan lukien ykkösmaalivahti Andryi Piatov.

Lähde: AS