Getafen hyökkääjää Ángel Rodríguezia on jäänyt kaivelemaan alkuvuoden tapahtumat, kun hän ei saanutkaan siirtoa Barcelonaan.

Barcelona sai poikkeusluvalla hankkia pelaajan siirtoikkunan ulkopuolella, kun Ousmane Dembélé loukkaantui vakavasti. Ángel, 33, oli yksi Barçan harkitsemista pelaajista, mutta katalonialaisjätti päätti lopulta hankkia Martin Braithwaiten Leganésista.

LUE MYÖS: Barcelonan viime kauden kohukauppa johti kaivattuun sääntömuutokseen

Ángel paljasti Copen haastattelussa, että Barcelona ja Getafe olivat jo päässeet sopuun hänen kymmenen miljoonan euron siirrostaan, mutta Barcelonan silloinen päävalmentaja Quique Setién esti kaupan toteutumisen.

– Se oli hullu ja hermoja raastava viikko.

– Oli kiinnostusta ja oli keskusteluja, mutta se ei ikinä toteutunut. Olin yksi nimistä pitkällä listalla, kuten lehdet kertoivat.

– Olen hieman surullinen, koska tuollainen mahdollisuus tulee kohdalle vain kerran elämässä, ja olin todella lähellä sitä. Olen iloinen siitä, että lehdistö nosti nimeni esiin ja ihmiset puhuivat minusta.

– Minulle soitti ja viestitteli monta ihmistä, joista en ollut kuullut vuosiin. Niinä päivinä minulle tuli harjoitusten aikana 175-200 viestiä.

Ángel on pelannut Getafessa 122 ottelua tehden niissä yhteensä 42 maalia ja syöttäen yhdeksän.