Barcelona on korvaamassa Nélson Semedon Sergiño Destillä.

Semedo on siirtymässä Valioliigan Wolverhamptoniin 30+10 miljoonan euron kaupassa. Semedo julkaisi jo jäähyväistekstin Instagramissa, ja kaupan vahvistumista odotetaan tälle päivälle.

Semedon lähdön myötä Barcelonassa on oikean pakin tontti auki. Siirtohuhuissa tuolle paikalle on aseteltu Ajaxin Sergiño Destiä ja Norwichin Max Aaronsia. Nyt näyttäisi siltä, että Barcelona päätyy Destiin.

TV3:n toimittaja Oriol Domènech paljasti, että Barcelona ja Ajax olisivat päässeet sopuun siirtosummasta. Domènechin mukaan Barca maksaa Destistä 20+5 miljoonaa euroa. Toimittajan mukaan neuvotteluissa vielä hiotaan maksuaikataulua. Sopimuksen yksityiskohtien uskotaan valmistuvan muutaman päivän sisällä.

26-vuotiaan Semedon siirtomarkkina-arvo on Transfermarktin mukaan 40 miljoonaa euroa, kun taas Destin siirtomarkkina-arvoksi sivusto arvioi 18 miljoonaa. Toisaalta Destillä on ikää vasta 19 vuotta.

Yhdysvaltain A-maajoukkueessa kolme ottelua pelannut Dest on Ajaxin kasvatti, joka on pelannut edustusjoukkueessa vasta 37 ottelua.