Maanantaina FC Barcelonaan keskittyneet viestimet ja toimittajat uutisoivat laajalti, että Luis Suárezin siirtyminen Barcasta Atlético Madridiin alkaisi olla loppusuoralla.

Kerrottiin, että Suárez ja Barcelona olisivat päässeet yhteisymmärrykseen uruguaylaisen sopimuksen purkamisesta ja että Suárez olisi jo sopinut ehdoista Atletin kanssa.

Nyt näyttäisi siltä, että siirto on ainakin hetkellisesti pantu jäihin.

Onda Ceron El Transistor -ohjelma kertoo nyt, että Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu olisi tullut toisiin ajatuksiin. Bartomeu ei haluaisi nähdä Suárezin siirtyvän Barcelonan suoran kilpailijan riveihin ainakaan ilmaiseksi. Käytännössähän Barcelona suorastaan maksaisi siirrosta, sillä lehtitietojen mukaan Barca on valmis maksamaan osan Suárezin tämän kauden palkasta, kunhan mies suostuu lähtemään seurasta.

[readmore from=Siirtouutiset]

RAC1 kertoo, että Barcelonan ja Suárezin välisessä sopimuksenpurkuhankkeessa on listattu seuroja, joihin Suárez ei voi siirtyä. Aiemmin Atleti ei tuolla listalla ollut, mutta RAC1:n tietojen mukaan Bartomeu haluaa nyt jälkikäteen lisätä Atléticon samaiselle listalle.

Atléticossa ei puolestaan haluta odottaa enää pitkään Barcelonaa ja Suárezia. Madridilaisseura on viimeistelemässä Álvaro Moratan lainaa Juventukseen, mikä vapauttaisi tilaa yhdelle uudelle keskushyökkääjälle. Jos Suárezin hankkiminen ei etene, on mahdollista, että Atléticossa käännetään katseet Suárezin maanmieheen, Edinson Cavaniin.