Guardian kertoo, että Tottenham on erittäin lähellä Real Madridin laitapuolustajan Sergio Reguilónin hankintaa. Lehden tietojen mukaan Tottenham maksaa 23-vuotiaasta Madridin omasta kasvatista 30 miljoonaa euroa.

Reguilónista on ollut kiinnostunut myös Manchester United, mutta Tottenham on kääntämässä kisan edukseen sillä, että se suostuu Real Madridin sitkeään vaatimukseen kirjata sopimukseen myös La Liga -jätin takaisinosto-optio. Takaisinosto-option suuruus on noin 45 miljoonaa euroa, mutta lopullinen summa liittyy siirtopapereihin rustattavista bonuspykälistä.

Reguilón ja Tottenham ovat jo päässeet sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Reguilón saa Tottenhamilta vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen.

Takaisinosto-option lisäksi Real Madrid säilyttää myös tilaisuuden vastata samalla summalla tarjoukseen, jos jokin muu seura haluaa ostaa Reguilónin Tottenhamista. Sillä on siis kaksi hyvää reittiä hankkia suojattinsa takaisin Madridiin, jos tulevina vuosina tilanne sitä mahdollisuutta puoltaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Just in: Sergio Reguilon to Tottenham, here we go soon! The agreement has been reached on last few hours with Real Madrid for €30m as final fee. Reguilon agreed personal terms with Spurs and accepted to join also after talks with #MUFC. Only paperworks to be signed. ⚪️🤝 #THFC
Tottenham have conceded to Real Madrid BOTH clauses they’ve asked for Reguilon: buy back and pre-emption.
#MUFC have always refused any clause to bring back the player - it was the main issue. ⚪️🇪🇸 #THFC

📲 The final price of the clauses and more details: instagram.com/p/CFMDnQrIm-k/…

Sergio Reguilón debytoi La Ligassa kaudella 2018-2019, kun hän pelasi Real Madridin paidassa 14 ottelua. Läpimurto tapahtui viime kaudella, kun hän pelasi Sevillassa lainapestillä 31 sarjapeliä, teki niissä kaksi maalia ja syötti neljä. Reguilón debytoi syyskuussa myös Espanjan A-maajoukkueessa.

Real Madrid ja Tottenham neuvottelevat samaan aikaan myös Gareth Balen mahdollisesta siirrosta. Siirtoon saattaisi sisältyä Dele Allin siirtyminen ainakin kauden ajaksi Madridiin.